Преди две вечери по нашите красиви улици буквално си разпорих картера на две ...Утре ще го сменяме и бих искал да ми препоръчате някое не много скъпо масло.До преди да изтече маслото ми беше Agip Racing 10w60 пълна синтетика но не помня скъпо ли е.Питам защото в момента така да кажа... ми е късо палтенцето.Препоръчаите ми нещо не много скъпо.Четох темата за подобрения и ремонти и всеки е писал различно масло.Като генерално има ли нещо сносно до 20 лева литъра ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Съвет относно масло и въпрос за окачване
Collapse
X
-
Селениа 20к си е скъпо което е по книжка за твоята предполагам. Има селениа голд за 30 лева 2 литра по спомен но всички имат лоши отзиви за него. Разгледай иначе в нета има добри оферти стига да не е менте .
За голда долях 2та литра че ми оставаха хиляда километра до източване на маслото и си беше ок така че давай смело ако ти е късо палтото ;Д;Д
-
Благодаря за мненията.Утре ще реша какво ще и налея но така и така е в сервиз си мисля и да посменя някои работи по предното окачване и попаднах на това http://prodavalnik.com/plen-komplekt...-156-i18876015
Дали ще си струва това да ги купя всичките и се извинявам много ако правя реклама на друг сайтAlfa Romeo 156 1.8 TS 1998 LPG -ex
Fiat Tempra 1.6 i.e LPG - 227 000 km - scraped
Lancia Lybra 2.4 JTD 03' 150 hp
Comment
-
Здравей,
цената на комплекта носачи е добра, сравнима е с цената за носачи от среден клас производител, като допълнително в посочения от теб комплект има и накрайници за рейката (които едва ли са ти за смяна).
относно маслото и посочения от теб критерий цена от около 20лв/1лтр. препоръчвам ти Motul series 4000 15W-40
Comment
-
Колега пиши на Венци VFTI той предлага точно Агип и има и 10в60 и мисля ще влезеш в бюджетаа маслото е перфектно за тия коли,просто го дават за мотори понеже е доста устойчиво на натоварване и обороти,което си е в + за колите
EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG
Comment
-
http://m-markoni-m.prodavalnik.com/
Колега изпробвал съм ги и са добри карал съм и със Мобил супер сега съм със Тотал за 39 лв,защо да даваш 100+ лв.?
не вярвах на обявите и годих лично до магазина в пловдив,не са фантоми а е доста приличен магазин,даже ми дадоха и филтър с 2 клапана за 6 лв.
Comment
-
Първоначално публикувано от Nikosaul Покажи съобщениеЗдравей,
цената на комплекта носачи е добра, сравнима е с цената за носачи от среден клас производител, като допълнително в посочения от теб комплект има и накрайници за рейката (които едва ли са ти за смяна).
относно маслото и посочения от теб критерий цена от около 20лв/1лтр. препоръчвам ти Motul series 4000 15W-40
П.П Дали е по добре да сменя сега наложащоите неща по окачването или направо да взимам комплекта ? 420 лева не са много
В момента мисля,че имам тампони на левия носач и на десния да сменям и накрайниците за рейката.Last edited by Subsense; d.m.y г., 08:18.Alfa Romeo 156 1.8 TS 1998 LPG -ex
Fiat Tempra 1.6 i.e LPG - 227 000 km - scraped
Lancia Lybra 2.4 JTD 03' 150 hp
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfa_147 selespeed Покажи съобщениеAgip не беше ли за мотори ?
Иначе има AGIP 10w60 и за автомобили.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfa_147 selespeed Покажи съобщениеСелениа 20к си е скъпо което е по книжка за твоята предполагам. Има селениа голд за 30 лева 2 литра по спомен но всички имат лоши отзиви за него. Разгледай иначе в нета има добри оферти стига да не е менте .
За голда долях 2та литра че ми оставаха хиляда километра до източване на маслото и си беше ок така че давай смело ако ти е късо палтото ;Д;ДAlfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Послушай колегите и си вземи от VFTI 10w60 Agip и си карай спокойно с хубаво масло!
Comment
Comment