Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвет относно масло и въпрос за окачване

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Съвет относно масло и въпрос за окачване

Преди две вечери по нашите красиви улици буквално си разпорих картера на две ...Утре ще го сменяме и бих искал да ми препоръчате някое не много скъпо масло.До преди да изтече маслото ми беше Agip Racing 10w60 пълна синтетика но не помня скъпо ли е.Питам защото в момента така да кажа... ми е късо палтенцето.Препоръчаите ми нещо не много скъпо.Четох темата за подобрения и ремонти и всеки е писал различно масло.Като генерално има ли нещо сносно до 20 лева литъра ?
    Last edited by Subsense; d.m.y г., 23:02.
    Alfa Romeo 156 1.8 TS 1998 LPG -ex
    Fiat Tempra 1.6 i.e LPG - 227 000 km - scraped
    Lancia Lybra 2.4 JTD 03' 150 hp

Селениа 20к си е скъпо което е по книжка за твоята предполагам. Има селениа голд за 30 лева 2 литра по спомен но всички имат лоши отзиви за него. Разгледай иначе в нета има добри оферти стига да не е менте .
    За голда долях 2та литра че ми оставаха хиляда километра до източване на маслото и си беше ок така че давай смело ако ти е късо палтото ;Д;Д

Comment

Agip/Eni е според мен много добро масло като съотношение качество/цена. Защо ще търсиш друго?

Има и колеги във форума, които го предлагат.
      166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
      ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Agip не беше ли за мотори ?

Comment

Благодаря за мненията.Утре ще реша какво ще и налея но така и така е в сервиз си мисля и да посменя някои работи по предното окачване и попаднах на това http://prodavalnik.com/plen-komplekt...-156-i18876015

Дали ще си струва това да ги купя всичките и се извинявам много ако правя реклама на друг сайт

Comment

Не съм наясно с цените толкова но ми се струва добре за цялата предница 400 лева. Знам , че спортно регулируемо окачване е 1600 цялото 1000 само спортно така , че е за 400 с гаранция е перфе

Comment

Здравей,

цената на комплекта носачи е добра, сравнима е с цената за носачи от среден клас производител, като допълнително в посочения от теб комплект има и накрайници за рейката (които едва ли са ти за смяна).

относно маслото и посочения от теб критерий цена от около 20лв/1лтр. препоръчвам ти Motul series 4000 15W-40

Comment

И с тоя мотул 15w40 ако изкара до зимата не му завиждам с тоя вискозитет 15 отделно че никъде не препоръчват такова ;Д

Comment

Колега пиши на Венци VFTI той предлага точно Агип и има и 10в60 и мисля ще влезеш в бюджета а маслото е перфектно за тия коли,просто го дават за мотори понеже е доста устойчиво на натоварване и обороти,което си е в + за колите
                  EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
                  EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
                  NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

http://m-markoni-m.prodavalnik.com/

Колега изпробвал съм ги и са добри карал съм и със Мобил супер сега съм със Тотал за 39 лв,защо да даваш 100+ лв.?

не вярвах на обявите и годих лично до магазина в пловдив,не са фантоми а е доста приличен магазин,даже ми дадоха и филтър с 2 клапана за 6 лв.

Last edited by Zafo_84; d.m.y г., 08:04. Основание: едит
                    Аlfa Romeo 145 1.4 16V TS Junior EXXXX.....
                    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD FACELIFT '03 116HP
                    Всички екстри Мултиволан и Калорифер

Comment

Първоначално публикувано от Nikosaul Покажи съобщение
                      Здравей,

цената на комплекта носачи е добра, сравнима е с цената за носачи от среден клас производител, като допълнително в посочения от теб комплект има и накрайници за рейката (които едва ли са ти за смяна).

относно маслото и посочения от теб критерий цена от около 20лв/1лтр. препоръчвам ти Motul series 4000 15W-40
                      Точно тези накраиници са ми доста зле
                      П.П Дали е по добре да сменя сега наложащоите неща по окачването или направо да взимам комплекта ? 420 лева не са много
                      В момента мисля,че имам тампони на левия носач и на десния да сменям и накрайниците за рейката.
                      Last edited by Subsense; d.m.y г., 08:18.

Comment

Първоначално публикувано от Alfa_147 selespeed Покажи съобщение
                        Agip не беше ли за мотори ?
                        ....за мотори е това,което предлага колегата VFTI,но виж за какви мотори е предназначено и в какви обороти влизат те.
                        Иначе има AGIP 10w60 и за автомобили.
                        Attached Files
                        Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                        Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                        Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                        Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Първоначално публикувано от Alfa_147 selespeed Покажи съобщение
                          Селениа 20к си е скъпо което е по книжка за твоята предполагам. Има селениа голд за 30 лева 2 литра по спомен но всички имат лоши отзиви за него. Разгледай иначе в нета има добри оферти стига да не е менте .
                          За голда долях 2та литра че ми оставаха хиляда километра до източване на маслото и си беше ок така че давай смело ако ти е късо палтото ;Д;Д
                          Gold....после TS раждал....
                          Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                          Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                          Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                          Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Послушай колегите и си вземи от VFTI 10w60 Agip и си карай спокойно с хубаво масло!
                            www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

Така и направих.Маслото е важно няма да се стискаме и после да ревем.

Comment

Working...
                              X